- Kakkupohja: 8 munan
- Välissä: mansikka-valkosuklaamoussea ja mansikka sosetta,
- Kostutettu: 4 dl sokerilientä + mansikkamehua.
- Koristeltu: mansikoilla, kiilteellä, kermapurosotuksilla ja valkusuklaa perhosilla + helmiäis-spary
Mansikkmäestä ja Kinuskikissan blogeista löytyy hyvät ohjeet suklaaperhosten tekoon! :)
Mansikka-valkosuklaamousse:
- Ota 200g mansikoita sulamaan (jos käytät pakaste). Laita 4 liivatelehteä kylmään veteen.
- Vaahdota 4dl kermaa vaahdoksi.
- Keitä kattilassa 1 keltuainen, 1 rkl sokeria, 2dl kermaa kunnes seos sakenee. Lisää siihen 200g valkosuklaata (pienenä palana tai sulatettuna) ja liivatelehdet. Anna jäähtyä hetki.
- Soseuta mansikat hienoksi sauvasekoittimella.
- Sekoita kaikki aineet sekaisin.
Perhosesta lähi kuva, kiire on ollut! Ihme että muistin mitään kuvia edes ottaa! :D
Kommentit